In: Comunicació, General

Si estàs buscant feina però no tens clar de què vols treballar; si no saps per on començar a fer el currículum; et trobes perdut i no saps cap a on avançar… et presentem el programa Orienta (+info). Aquesta setmana, a Ràdio Mollet, en Gerard de l’equip d’EMFO ha explicat en què consisteix i quins serveis t’ofereix per tal que puguis acabar trobant una feina. La Rocío i en Manuel ho han aconseguit i ens ho van explicar dilluns. Escolta el programa de ràdio aquí. 

Si tu també estàs buscant feina, contacta amb l’equip d’EMFO per WhatsApp 679333158 o per telèfon 935705160.

El Programa Orienta és un servei personalitzat d’orientació professional i d’acompanyament a la inserció per millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants d’ocupació mitjançant accions d’orientació per a l’ocupació, coneixement de l’entorn productiu i prospecció del mercat de treball.
Les persones interessades a participar en el programa es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé venir a EMFO. Poden participar-hi:
– Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur
– Les persones treballadores en situació de precarietat laboralRequisit per participar:
– Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda
activa en el moment d’iniciar el programaLes accions són sense cost per a les persones participants.

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇