In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem dedicat el programa “Enfoca’t” de Ràdio Mollet a explicar els serveis enfocats a la millora competencials de la ciutadania resident al barri de Plana Lledó de Mollet del Vallès a través del programa Treball als barris. Hi han col·laborat la Rafika i en Hassan explicant-nos la seva experiència amb EMFO i els serveis rebuts.

Escolta el programa sencer aquí.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. I cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇