In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a través dels micròfons de Ràdio Mollet hem explicat què és l’eficiència energètica, l’economia circular i la sostenibilitat. I hem desgranat els serveis que oferim des del Mollet Hub per assessorar a les empreses, petits negocis i persones a emprenedores sobre com poden aplicar petites accions en el dia a dia.

També  ha col·laborat en el programa de ràdio l’Aurora d”Arreglem amb classe’, un negoci de Mollet (@arreglemambclasse). L’Aurora ha estat una emprenedora assessorada pel Mollet Hub que ha donat una segona vida a retalls de roba creant un coixí. I l’ha sortejat a través de les xarxes socials. Escolta el programa sencer aquí.

T’interessa saber com pots aplicar mesures d’eficiència energètica? Demana cita al Mollet Hub enviant un missatge al WhatsApp 679333158 o trucant al 935705160. Tot un equip de professionals al teu servei-

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇