In: Comunicació, General

Els representants de 3 cooperatives escolars de dues escoles de Mollet, Anselm Clavé i Escola Montseny, creades en el marc del projecte ‘Cultura emprenedora a les escoles’, han explicat a través dels micròfons de Ràdio Mollet en què consisteix el programa CUEME. També han valorat com estan vivint l’experiència de crear una cooperativa, i han avançat que ja estan preparant els productes per vendre a la Fira de les cooperatives prevista pel 21 de maig.

Per 12è d’any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès continua fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet de 5è de primària, a través d’EMFO i de l’Institut Municipal d’Educació. El projecte Cultura emprenedora a l’escola (CUEME) està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a emprendre.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇