In: Comunicació, General

Durant aquest segon trimestre del 2024, el Mollet Hub prioritza les accions presencials per poder oferir més espais compartits i de networking entre els emprenedors i empreses participants a les sessions formatives. S’incrementa el nombre de tallers presencials i pràctics. S’organitzarà una segona edició de la jornada ‘Fem xarxa’ on emprenedors de Mollet comparteixen el seu cas d’èxit i PIMEC realitzarà una xerrada sobre els contractes mercantils.

En relació al networking, vist l’èxit d’acceptació de la primera edició de la jornada ‘Fem xarxa’ i de la valoració positiva per part dels participants, el mes d’abril s’oferirà  la segona edició d’aquesta activitat. Aquesta està adreçada a persones emprenedores interessades en conèixer diferents experiències d’èxit d’emprenedors assessorats des del Mollet Hub.

Així mateix, en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes de juny una xerrada relacionada amb els contractes mercantils, per donar resposta als dubtes que plantegen les persones emprenedores en un moment en què augmenten les vendes en línia i també les col·laboracions entre empreses.

Els tallers presencials d’aquest trimestre tenen un format de taller molt pràctic, i estaran especialment centrats en dues temàtiques:

·       La millora de les competències digitals en l’emprenedoria a través de la utilització de plataformes i aplicatius; i l’ampliació del coneixement en la utilització d’eines digitals per a la comunicació amb els clients: xarxes socials i pàgines web.

·       El desenvolupament de competències emprenedores, per a l’estructuració, l’organització i planificació del creixement del projecte emprenedor. Així com, per a la millora des del vessant comercial, a través del màrqueting i de les estratègies de vendes.

Entre les formacions en línia, s’ofereixen continguts relacionats amb les xarxes socials, la ciberseguretat, l’economia social, el traspàs de negocis, entre altres.

I cada setmana s’ofereixen sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci o a persones que tenen una idea però no saben com materialitzar-la. Inscripcions a través de la Xarxa Emprèn o al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès, info@mollethub.cat , 935705160, WhatsApp (missatge) 679333158. Amb el suport del Departament de Treball i Empresa.

Emprenedoria i empresa

Inscripcions a través de la pàgina web www.mollethub.cat tant de les accions presencials com online:

 Accions presencials, emprenedoria i de treball col·laboratiu:

Accions en línia al canal de Youtube de MolletHub TV:

Connecta’t en directe en el següent enllaç: http://bit.ly/MolletHub_TV20201

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.30 a 20h.

Consulta tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇