In: Comunicació, General

El Mollet Hub ha organitzat pel 17 d’abril a les 9 del matí una segona edició de la Jornada Fem Xarxa. L’acte té com a objectiu  fer xarxa amb altres emprenedors per tal de trobar clients i per establir aliances entre negocis. En la primera edició hi van participar 3 empreses de Mollet.

En aquesta edició hi participaran 4 negocis d’èxit de Mollet que s’han creat amb el suport de l’equip professional del Mollet Hub:

L’objectiu d’aquesta nova oportunitat per enriquir el projecte emprenedor és connectar amb altres emprenedors en la mateixa situació, presentar-se, compartir projectes, trobar sinèrgies i establir col·laboracions amb la visió inspiradora de qui ja ha muntat el seu negoci.

En la primera edició, un conjunt de 10 persones amb projectes d’emprenedoria van conèixer les experiències de la modista Aurora Martínez (d’Arreglem amb Classe @arreglemambclasse), l’entrenadora Sandra Agudo (de Sagar Fitness @sagarfit_coach) i l’estilista Rosa Maria de la Rosa (de The Hall Hair Salon @thahallhair). Totes tres van rebre assessorament empresarial i digital des del Mollet HUB i van posar en marxa el seu negoci a Mollet del Vallès. La seva visió i experiència del camí per emprendre va resultar de gran valor per a les persones assistents, que van poder dirigir les seves preguntes sobre gestió, comunicació, màrqueting, reptes, objectius i organització fent xarxa i col·laboracions amb altres persones en la mateixa situació.

Des del Mollet Hub es convida a aquelles persones que estiguin pensant en muntar un negoci a connectar amb d’altres en la mateixa situació i conèixer de primera mà l’experiència de qui ja ha estat abans en aquesta situació i té ara un negoci propi.

Pel regidor d’Innovació i Empreneduria, Leo Conde, “l’activitat Fer Xarxa és una oportunitat empresarial fonamental per trobar clients i proveïdors, establir aliances estratègiques, conèixer l’entorn i el territori en el que es desenvolupa l’activitat, fer-se visible i trobar suport en una xarxa de contactes local que suma valor”.

La jornada tindrà lloc el 17 d’abril a les 9 h al Mollet Hub (Jaume I, 32). Per a més informació i inscripcions les persones interessades es poden adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.30 a 20 h.

Es pot consultar tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇