In: Comunicació, General

La Laura, propietària de l’empresa AllMakersTech, ens ha explicat a Ràdio Mollet la seva experiència com a empresa participant en el programa 30 Plus. I també hi ha col·laborat una de les dues treballadores que han contractat a través de l’ajut a la contractació que ofereix, la Paulina.

AllMakkersTech ja havia contractat treballadors amb el suport del servei d’intermediació laboral d’EMFO però fins aquest any, no ha conegut aquest programa amb incentius per a la contractació. Tenen previst contractar nou personal i vista l’experiència, tornarien a comptar amb EMFO i amb els ajuts a la contractació del 30 Plus si estan actius. Escolta la seva experiència aquí.

Si necessites contractar personal, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160. I si estàs cercant feina i necessites orientació, també ens pots contactar al mateix telèfon o enviant un WhatsApp al 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇