In: Comunicació, General

El passat dimarts 21 de maig va tenir lloc una nova edició de la Fira de les cooperatives escolars, organitzada en el marc del projecte CUEME, impulsat per la Diputació de Barcelona. Representants de l’Escola Federico García Lorca i de l’escola cooperativa Sant Gervasi, ens han explicat la seva experiència com a escoles participants al projecte a través dels micròfons de Ràdio Mollet. Escolteu el programa de ràdio sencer aquí.

Aquest any, a la fira de les cooperatives escolars hi han participat set centres educatius de Mollet, ja que en l’edició anterior s’hi va afegir una escola: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Montseny, l’Escola el Bosc i l’escola Federico García Lorca. I en total s’han creat 9 cooperatives escolars.

Durant les setmanes del 6 i del 13 de maig, es van emtre les falques de ràdio que han gravat les mateixes cooperatives a Ràdio Mollet per animar als oients a assistir a la fira. Quan finalitzi el procés cada cooperativa decidirà a quina ONG o entitat amb fins socials es destinaran els diners recaptats de la venda dels productes a la fira.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇