In: Comunicació, General

Aquesta sessió està oberta a tots els emprenedors, empreses i autònoms interessats en detectar els riscos i afavorir les operacions comercials de la teva empresa, on podràs resoldre tots els teus dubtes i fer contactes.

El dijous 13 de juny de 9 a 11.30h, el Mollet Hub acollirà la sessió informativa ‘Contractació mercantil. Detecció de riscos per afavorir l’èxit de les operacions comercials’, organitzada per PIMEC Vallès Oriental en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Aquesta sessió pràctica anirà a càrrec d’Isabel Soria, responsable de l’Àrea Civil i Mercantil de  PIMEC. Cada cop és més important tenir un coneixement legal bàsic i eines que permetin prevenir els conflictes derivats de les operacions comercials. Per això, l’objectiu de la sessió és proporcionar pautes que afavoreixin l’èxit de les operacions comercials a l’hora de negociar les condicions o el contracte. Perquè signar un contracte mercantil sigui l’eina per afrontar i superar els riscos i incerteses estructurals que caracteritzen la contractació mercantil tant a escala nacional com internacional.

En concret es treballarà la fase precontractual i de negociació dels contractes mercantils, com identificar, analitzar i tractar els riscos propis de la contractació i les operacions comercials, els acords que s’han de pactar per escrit i els mecanismes per evitar la morositat. Com també s’analitzaran les clàusules dels contractes de compravenda, concessió, distribució i d’agències comercials nacionals i internacionals i de concessió.

A més, es parlarà dels termes i condicions de venda online, com els drets de devolució de productes, i de les col·laboracions entre empreses, incloent-hi la importància de tenir un contracte marc per a totes les operacions.

Els assistents que ho desitgin podran rebre assessorament sobre els contractes que puguin tenir formalitzats o hagin de formalitzar en relació amb el seu projecte empresarial.

Inscripcions obertes a: https://pimec.org/agenda/acte/n/pimec-cafe-valles-oriental-contractes-mercantils-deteccio-de-riscos-per-afavorir-l-exit-de-les-operacions-comercials

Per a més informació sobre les formacions i altres sessions previstes, adreceu-vos al Mollet Hub de dilluns a divendres de 8.30 a 20h (Av. Jaume I 32 de Mollet). També podeu contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o enviant un correu a info@mollethub.cat

Consulta tota la programació d’actes i formacions previstos al Mollet Hub a la pàgina web https://www.mollethub.cat/eformacions/  i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇