In: Comunicació, General

La Núria i la Sofia han estat desenvolupant diferents tasques per la ciutat de Mollet durant els últims mesos. Totes dues portaven molt temps a l’atur i van poder participar en el programa ‘Treball i formació’ desenvolupat per EMFO.

En el ‘Posa’t les piles’, ens han explicat la seva experiència i què els ha aportat tornar a treballar.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

El Programa Treball i formació està impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i executada per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, S.L., amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇