In: Comunicació, General

Aquesta setmana, hem dedicat l’espai ‘Enfoca’t’ de Ràdio Mollet a la importància de realitzar pràctiques reals en empreses durant el procés formatiu. Escolta el programa sencer aquí.

Per explicar-nos què aporta a les empreses acollir alumnat en pràctiques,  ens ha acompanyat la Laura Pou, del Departament de Recursos Humans  de l’empresa Alacer Mas. La Laura ens ha explicat com els va anar l’experiència d’acollir alumnes de pràctiques al seu magatzem central, i com les pràctiques els permet conèixer possibles candidats per cobrir noves ofertes de feina o vacants.

També ens ha acompanyat la Natàlia, l’alumna que va realitzar pràctiques de la UAB de Pedagogia al servei de formació d’EMFO, ens ha explicat què ha representat per ella fer les pràctiques a EMFO, què li han aportat i què és el que més valora.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇