In: Comunicació, General

Si tens pensat obrir un negoci, o tens una empresa, consulta aquí les formacions en línia i presencials que hem preparat per tu pel proper trimestre.

Et volem destacar les següents accions previstes pel mes de juliol:

  • Taller pràctic: continguts amb IA per les xarxes socials per quan no tens temps?: Descobreix com les eines d’intel·ligència artificial poden simplificar la creació de continguts atractius i eficients per a les teves plataformes socials. Aprendràs tècniques per optimitzar el teu temps i mantenir una presència consistent i professional en línia. Ideal per a professionals ocupats que volen maximitzar el seu impacte a les xarxes.
  • Conceptes bàsics de ciberseguretat en una  botiga online: Veurem un seguit de bones pràctiques per complir amb la protecció de les dades dels teus clients i proveïdors i evitar ensurts i ciberincidents en la venda online.
  • 10 normes essencials de seguretat a Internet en una empresa: Aquesta breu píndola online ofereix una guia pràctica per protegir la informació empresarial contra les amenaces de cibeseguretat més comunes. Aprendràs a implementar mesures de seguretat efectives, reconèixer riscos potencials i adoptar pràctiques que garantiran la seguretat digital de la teva empresa.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇