In: Comunicació, General

El termini per presentar la sol·licitud als Premis eines 2024 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local finalitza el 16 de juliol. El lliurament de premis serà el 15 d’octubre a Badia del Vallès.

Els premis Eines distingeixen activitats de transformació social. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Hi haurà distincions als millors projectes de transformació social d’àmbit general (amb una dotació econòmica de 5.000 euros), d’àmbit vallesà i d’àmbit local (2.500 euros en tots dos casos). Com l’any passat, hi haurà un premi exclusiu per a projectes d’economia social que promoguin el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible a Mollet.

S’hi poden presentar activitats d’emprenedoria i innovació social d’empreses, cooperatives, fundacions, associacions, mútues i empreses d’inserció. Aquests guardons, que arriben enguany a la quarta edició, són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB. També hi participen l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental.

Per la regidora de Promoció Empresarial, Encarna Ortiz Jurado, “com a agents impulsors de polítiques i iniciatives de transformació social és imprescindible que els ajuntaments i resta d’agents implicats en aquest àmbit anem de la mà per a oferir propostes però també solucions als nous reptes que la societat ens planteja”. La regidora afegeix, “donar impuls a empreses o entitats que treballen amb objectius socials, medioambientals, creatius o innovadors, és un compromís que no podem deixar passar”.

L’entrega dels premis es farà el 15 d’octubre en un acte a Badia del Vallès. Es poden consultar les bases i tota la informació necessària per participar-hi a:
https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/promocio-empresarial-innovacioemprenedoria/economia-social-i-solidaria-1

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇