In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a través dels micròfons de Ràdio Mollet, hem explicat què és l’economia circular d’una forma pedagògica de la mà de l’Esther de l’equip d’EMFO, i d’en David Barrios, emprenedor que ha obert la botiga friki @cuantumbreakershop.

En David ens ha explicat quins serveis valora més del Mollet Hub però també, ha pogut explicar l’espai d’intercanvi de llibres que ha obert davant de la seva botiga, una petita acció d’economia circular.

També hem explicat una experiència concreta d’economia circular, el bartering. Si vols conèixer en què consisteix, escolta el programa de ràdio o llegeix el següent article on ho expliquem més extensament.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇