In: Comunicació, General

La programació d’aquest 4t trimestre al Mollet Hub continua potenciant i prioritzant els tallers presencials, que aquest trimestre superaran el 75%. Com a novetat, s’oferiran tallers per treballar la competència emprenedora, el valor de la marca o tècniques de venda, entre d’altres.

Pel que fa a les formacions virtuals, seran càpsules específiques sobre temes que poden ser d’utilitat per a consulta (eina per valorar la RSC, aplicacions per a joves emprenedors, ajuts i subvencions) o bé, seran tallers en línia que posteriorment es complementaran amb un taller pràctic presencial.

Línies formatives destacades

  • Sessions relacionades amb el màrqueting, la comunicació i la incorporació de la IA en l’elaboració de continguts per comunicar a les xarxes socials
  • Sessions formatives sobre economia social, com el taller de batering, una estratègia interessant per estalviar diners en el negoci
  • Es mantenen les sessions sobre digitalització i ciberseguretat

Així mateix, el 16 d’octubre s’organitzarà la 3a trobada del Fem Xarxaun espai de relació i intercanvi entre persones emprenedores i empreses.

Com a novetat, els dimecres per la tarda i durant tot el trimestre, s’oferiran tallers per treballar: la competència emprenedora, el valor de marca, tècniques de venda, estratègies d’atenció al client, la gestió interna, entre altres.

I cada divendres, se seguiran oferint les sessions del Camí per emprendre per a nous projectes emprenedors.

Tota la programació del trimestre a: Formacions Mollet Hub

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇