In: Comunicació, General

Fer xarxa amb altres emprenedors és fonamental per trobar clients i per establir aliances entre negocis. I per conèixer altres experiències emprenedores i aprendre dels errors, a més de compartir coneixements.

El Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat pel pròxim dimecres 16 d’octubre a les 9 del matí la tercera edició de la Jornada “Fem Xarxa”. L’acte tindrà lloc al Mollet Hub (Avinguda Jaume I, 32).

En aquesta edició hi participaran 4 negocis d’èxit de Mollet que s’han creat amb el suport de l’equip professional del Mollet Hub:

  • Atif Munawar, DEODI MOLLET (@deodi_bylilla )
  • Pamela Silva, AGUADA JEWELS, S.L (@aguadajewels)
  • Adrià Solis, ADRIA SOLIS fotògraf (@asolisvideo)
  • Maria Bascon, TERAPIAS HOLISTICAS DEL SER (@terapias_holisticas_del_ser )

L’objectiu de l’acció és connectar amb altres persones emprenedores en la mateixa situació, presentar-se, compartir projectes, trobar sinèrgies i establir col·laboracions amb la visió inspiradora de qui ja ha muntat el seu negoci. Es tracta d’una nova oportunitat per enriquir el projecte emprenedor.

En total, en tres edicions, 11 emprenedors de Mollet hauran participat com a ponents en les jornades ‘Fem xarxa’. Tots ells de sectors professionals molt diferents. Per posar diferents exemples, hem conegut els casos de la modista Aurora Martínez (d’Arreglem amb Classe @arreglemambclasse), l’entrenadora Sandra Agudo (de Sagar Fitness @sagarfit_coach), l’estilista Rosa Maria de la Rosa (de The Hall Hair Salon @thahallhair), la botiga friki de David Barrios (Cuantum Breakers) o un nou centre de ioga de la Laura Rodríguez (Slow Yoga). Tots aquests negocis van rebre assessorament empresarial i digital des del Mollet HUB i van posar en marxa el seu negoci a Mollet del Vallès.

A l’anterior edició a l’abril, les persones participants van mostrar molt d’interès en saber com vendre i comunicar el seu treball, donar valor al seu producte o servei,  el temps que s’ha de dedicar al projecte i la conciliació entre vida personal i professional. A més, a la part final de la sessió, el grup de ponents va compartir consells molt útils de la seva experiència personal emprenent.

Des del Mollet Hub es convida a aquelles persones que estiguin pensant en muntar un negoci a connectar amb d’altres en la mateixa situació i conèixer de primera mà l’experiència de qui ja ha estat abans en aquesta situació i té ara un negoci propi. Fer xarxa és fonamental per trobar clients i proveïdors, establir aliances estratègiques, conèixer l’entorn i el territori en el que es desenvolupa l’activitat, fer-se visible i trobar suport en una xarxa de contactes local que sumi valor.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.30 a 20h.

Consulta tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquests acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇