ORIENTACIÓ LABORAL

L’equip d’EMFO seguim connectats per tu i hem preparat diferents eines perquè no perdis el fil de la recerca de feina durant aquest període de confinament provocat pel COVID-19. Estàs preparat?

  1. Quines eines i canals has de tenir en compte per buscar feina
  2. Què fer si et quedes a l’atur durant l’estat d’alarma?
  3. Preparem l’entrevista online
  4. Defineix els teus interessos i motivacions

A més d’aquest material, aquí pots consultar les ofertes de feina que publiquem cada dia i el nou servei d’assessorament formatiu.

Per qualsevol dubte o suport, contacta amb nosaltres al 935705160 de dilluns a divendres de 8 a 20h o esciu un correu a info@emfo.cat i contactarem amb tu.

QUÈ ÉS I PER A QUÈ SERVEIX EL LINKEDIN

Visualitza el vídeo que hem preparat per a tu per presentar-te aquesta plataforma, molt útil per a la recerca de feina.

Per si vols conèixer-la millor, t’oferim una formació que hem preparat per a tu per explicar-te de forma pràctica com et pot ajudar el LinkedIn en la recerca de feina. Apunta’t aquí per la sessió prevista pel 28 d’abril (formació online).

Per qualsevol dubte o suport, contacta amb nosaltres al 935705160 de dilluns a divendres de 8 a 20h o esciu un correu a info@emfo.cat i contactarem amb tu.

TEST DE COMPETÈNCIES INFORMÀTIQUES

Des d’EMFO hem preparat un test per a tu, perquè coneguis quin domini tens de les eines informàtiques enfocades a la recerca de feina. I un cop el finalitzis, t’assessorem sobre com pots millorar aquest coneixement. Clica la imatge i comença!

 

Si vols orientació o més informació sobre com pots millorar les teves competències informàtiques, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160 o  info@emfo.cat Et donarem eines per aconseguir-ho!

LA RECEPTA DE LA RESILIÈNCIA I LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS

En el context actual, la gestió de les emocions és molt important. Per aquest motiu, des d’EMFO t’hem preparat la recepta de la resiliència per explicar-te per passos què és i com et pot ajudar en moments complexes.

Si necessites orientació laboral o suport en la gestió emocional, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160 o  info@emfo.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇