‘Plans d’Ocupació Locals’ de la Diputació de Barcelona

L’1 de juliol van iniciar la contractació de 3 plans ocupacionals a través del programa ‘Plans Locals d’Ocupació’ de la Diputació de Barcelona.

Els 3 ‘Plans Locals d’Ocupació’ de la Diputació de Barcelona tenen un contracte de sis mesos a jornada completa per a realitzar diferents tasques d’interès per la ciutat de Mollet. Inicien el contracte l’1 de juliol de 2024 i finalitzaran, el 31 de desembre de 2024.

Aquesta contractació es realitza en el marc dels ajuts atorgats per la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, inclosos en el Catàleg 2024 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2024-2027 “Plans Locals d’Ocupació” i assignats a l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, S.L., mitjançant Acord de la Junta de Govern Local en sessió de 24 de febrer de2024.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, executada per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i finançada per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social per l’exercici econòmic de 2024  amb fons del Servicio Público de Empleo Estatal.

PO DIBA 22024
Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇