Treball i Formació 2024

El 3 de juny es va iniciar la contractació de 14 plans ocupacionals a través del programa Treball i formació 2024. En aquesta convocatòria s’han atorgat cinc línies de projectes que s’adrecen prioritàriament a:

  • MG52:Persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PRGC: Persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • PANP: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

En total, s’han contractat:

  • 5 persones amb perfil  d’agent cívic i consergeria
  • 6 persones amb perfil neteja
  • 3 persones amb perfil de manteniment.

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa per a realitzar tasques d’agent cívics/conserges, manteniment o de neteja. Les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran obres o serveis d’interès per a la ciutat de Mollet del Vallès.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, executada per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i finançada per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social per l’exercici econòmic de 2024  amb fons del Servicio Público de Empleo Estatal.

TIF 2024 MG52, PRGC, PANP, DONA, TRANS
Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇