TENS UNA EMPRESA?

A Emfo treballem cada dia per millorar per una banda, el desenvolupament econòmic de Mollet i del Baix Vallès i per l’altra, l’ocupabilitat de la seva ciutadania.

Volem cuidar la nostra relació amb les empreses i esdevenir un aliat per a aquestes. Oferim serveis i oportunitats de qualitat per crear, assessorar i ajudar les empreses del territori.

Els serveis que oferim a les empreses són:

  • Alumnes en pràctiques i contractacions subvencionades: oportunitat de formar l’alumnat en una nova activitat i professió.
  • Borsa de treball i Agència de Col·locació : a EMFO busquem els perfils més adequats per al lloc de treball que té disponible cada empresa. Seleccionem i preparem als candidats. A EMFO som Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el número 0900000045.
  • Assessorament: orientem i ajudem la petita i mitjana empresa ja constituïda.
  • Servei de neteja i manteniment (PIVEM): des d’aquest projecte oferim serveis de neteja i manteniment a les empreses públiques, privades i altres entitats.
  • Difusió: com a empresa de l’Ajuntament de Mollet, informem constantment la població de les nostres accions i activitats, i en fem difusió a través de la nostra pàgina web i xarxes socials.

Memòria EMFO 2016 (+info)
Carta de serveis (+info)
PIVEM>> Serveis de neteja, manteniment, bustiades, consergeria i molt més!

Per sol·licitar pressupost al PIVEM truca al 93 570 51 60 o envia un correu a info@emfo.cat

Informació

Si necessites contractar personal per l’estiu o per puntes de producció, truca’ns a Emfo al  935 705 160 o envia’ns un correu a info@emfo.cat