TENS UNA EMPRESA?

A Emfo treballem cada dia per millorar per una banda, el desenvolupament econòmic de Mollet i del Baix Vallès i per l’altra, l’ocupabilitat de la seva ciutadania.

Volem cuidar la nostra relació amb les empreses i esdevenir un aliat per a aquestes. Oferim serveis i oportunitats de qualitat per crear, assessorar i ajudar les empreses del territori. Si ets empresa, dona’t d’alta a la comunitat MolletHub i estigues informat de tot el que et podem oferir.

En resum, els serveis que oferim a les empreses són:

  • Alumnes en pràctiques i contractacions subvencionades: oportunitat de formar l’alumnat en una nova activitat i professió.
  • Borsa de treball i Agència de Col·locació : a EMFO busquem els perfils més adequats per al lloc de treball que té disponible cada empresa. Seleccionem i preparem als candidats. A EMFO som Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el número 0900000045.
  • Assessorament: orientem i ajudem la petita i mitjana empresa ja constituïda.
  • Difusió: com a empresa de l’Ajuntament de Mollet, informem constantment la població de les nostres accions i activitats, i en fem difusió a través de la nostra pàgina web i xarxes socials.

Memòria EMFO 2021 (+info)

Espai MolletHub, per a empreses i persones emprenedores

Per a més informació: truca de dilluns a divendres de 8.30 a 20h al 93 570 51 60 o envia un Whatsapp al 679333158 o un correu a info@mollethub.cat

Informació

Dona’t d’alta a la comunitat MolletHub i estigues informat de totes les accions, serveis, ajuts…que et podem oferir.

Si necessites contractar personal per l’estiu o per puntes de producció, truca’ns a Emfo al  935 705 160 o envia’ns un correu a info@mollethub.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇