In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha ofert una segona edició del curs formatiu d’Auxiliar de consergeria i de control d’accessos a participants del Programa SIOAS 2017. En total, 21 persones han millorat la seva ocupabilitat formant-se en un nou àmbit professional.

Aquest dimecres 27 de juny s’han lliurat els diplomes als participants del segon curs de formació d’Auxiliar de consergeria i control d’accessos (100h) que s’ha ofert en el marc del programa SIOAS, serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb diversitat funcional i/o trastorns de salut mental.

En el marc d’aquesta formació, la majoria han obtingut diferents carnets de carretoner frontal, retràctil i transpalet elèctric, i han realitzat el curs de Prevenció de riscos laborals en treballs en alçada i ús de plataformes elevadores. L’objectiu del curs és millorar l’ocupabilitat dels participants del programa per tal d’inserir-los en el món laboral ordinari.

En aquesta segona edició del curs, hi han participat 9 usuaris dels quals 5 han trobat feina. I amb les dues edicions del curs d’auxiliar de consergeria s’han format de 21 persones de Mollet del Vallès dels quals, 8 ja han trobat (38%).

El SIOAS és un servei especialitzat que ofereix als participant amb diversitat funcional i/o trastorn de salut mental la creació d’ un full de ruta o itinerari individualitzat que consisteix en acompanyar-lo en la recerca de feina amb accions:
• d’orientació,
• seguiment individualitzat
• sessions grupals de tècniques de recerca de feina
• Curs d’Auxiliar de consergeria i control d’accessos (100 hores)
• Pràctiques no laborals (si s’escau)

El Programa SIOAS està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers socials i Famílies i el Fons Social Europeu. Podeu escoltar aquí la seva participació en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇