In: Comunicació, General

Aquesta setmana, al “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet, s’han presentat les accions previstes al MolletHub per el proper trimestre. Per aquest motiu ens hi han acompanyat dues de les tres ponents que hi col·laboraran: Selva Orejón, experta en ciberseguretat i Naima Barcelona, blogger amb més de 310.000 seguidors. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

La Selva Orejón, experta en ciberseguretat, que realitzarà una sessió al MolletHub el mes de novembre, ens ha explicat que “un pèrit digital especialitzat en identitat i reputació digital i ciberinvestigació es dedica a donar resposta a peticions judicials o també pot ser un pèrit digital de part en un procés judicial”. En concret, el novembre ens parlarà de com saber si ens han hackejat el correu ja que “ens el poden hackejar si no tenim els dos factors d’identificació”. I també ens explicarà com actuar en cas de crisi de reputació.

La Naima Barcelona, bloggera amb més de 310.000 seguidors, també la podrem escoltar el mes de novembre al MolletHub, i ens ha explicat que “després d’una aturada professional, vaig decidir dedicar-me a la seva passió: estar al dia de la moda, la decoració i els viatges, i vaig buscar la forma de rendibilitzar-ho”. Fa més de 10 anys que “vaig iniciar el meu blog a través d’una plataforma que permetia exposar continguts creatius al món”. Ser bloggera “no era la idea inicial però el contingut ha agradat i han confiat en mi, i per tant, ara m’hi puc dedicar fent el que més m’agrada”. El dia a dia d’una influencer “és caòtic si no te l’ordenes ni planifiques”.

Les accions previstes al MolletHub pel proper trimestre son les següents:

Dimarts 29 d’octubre de 19 a 20h
Títol: Per què comprar una camisa si la pots llogar? Pislow, renting de moda
Ponent: Sheila Moya Startup: Pislow, renting de moda
Inscripcions aquí. Pots seguir-la en directe al canal de Youtube EMFOTV.

Dimarts 12 de novembre de 18 a 20h
Títol: Com puc saber si m’han hackejat el meu corrreu electrònic? com gestiono una crisi de comunicació digital de la meva empresa?
Ponent: Selva Orejón (conferència interactiva)
Inscripcions aquí.

Dijous 28 de novembre de 19 a 20h
Títol: Com una blogger aconsegueix més de 310.000 seguidors i treballa amb les millors marques?
Ponent: Naima Barcelona
Inscripcions aquí.

Mollet Hub és un punt de trobada per a persones emprenedores, empreses i ciutadania al centre de Mollet del Vallès on es promou la innovació, la creativitat, la competitivitat empresarial i l’emprenedoria. És un ecosistema on els emprenedors, empreses i ciutadania treballen junts, col·laboren i formen una comunitat.

Des de MolletHub es vol apropar l’emprenedoria i la innovació a tots els grups d’interès del territori: ciutadania, empreses i centres educatius.

Una eina per aconseguir aquesta proximitat que ofereix el MolletHub és la difusió i el coneixement d’experiències com les que s’han presentat en el programa de ràdio. L’objectiu és poder donar l’oportunitat a tothom a assistir a aquestes sessions perquè potser no hi podrien accedir d’una altra manera.

Si voleu assistir a alguna de les accions proposades, podeu contactar amb l’equip d’EMFO al 935705160, info@emfo.cat o Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇