In: Comunicació, Emprenedoria, General

El proper dimarts 12 de novembre de 18 a 20h tindrà lloc la segona acció formativa al MolletHub que porta per títol “Com puc saber si m’han hackejat el meu e-mail i com gestiono una crisis de comunicació digital de la meva empresa?”. Anirà a càrrec de Selva Orejón, experta en ciberseguretat, gestió de la identitat online, reputació digital i comunicació de crisis digital. Serà una sessió pràctica i interactiva sobre com gestionar els ciberatacs i la seguretat digital en relació a correus electrònics i a comptes a les xarxes socials, tant a nivell personal com d’empresa. Porteu el vostre mòbil perquè serà una de les eines de treball.

Què li vols preguntar a la Selva Orejón? Envia’ns la pregunta a Instagram amb el hashtag #MolletHubCiberseguretat

Escolta el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet on va col·laborar Selva Orejón per conèixer millor el MolletHub i la seva tasca de Selva Orejón.

Inscripcions al 935705160, info@emfo.cat o Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇