In: Comunicació, General

El dijous 28 de novembre de 19 a 20h tindrà lloc a MolletHub la conferència “Com una blogger aconsegueix més de 300.000 seguidors i treballa amb les millors marques?” a càrrec de Naima Barcelona, blogger, creadora i generadora de continguts digitals i influencer i inspiradora.

És molt interessant que ens expliqui la seva visió de tot aquest món, i que ens expliqui com va començar i com ha arribat al punt d’èxit on està. Com treballa. Quin és la seva relació amb els seus seguidors. Quin és el model de negoci que gestiona. Què esperen obtenir d’ella les marques que confien en ella. Cap a on va…

Val molt la pena escoltar el munt d’experiències i anècdotes que ha anat vivint i sumant i veure la gran professionalitat que hi ha aplicat per a poder arribar a tants consumidors i marques. És una dona emprenedora viatjera, creativa i innovadora, treballadora i professional, culta i intel·ligent, i lliure.

I si teniu preguntes per la Naima, ens les podeu fer arribar a info@emfo.cat o a l’Instagram amb el hashtag #MolletHubNaima i les respondrà durant la conferència o a la mateixa xarxa social.

Escolta el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet on va col·laborar la Naima per conèixer com va arribar a ser influencer, com és el seu dia a dia, i tot el que li vulguis demanar.

Inscripcions a la sessió al 935705160, info@emfo.cat o Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇