In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 5 joves titulats que busquen una primera experiència professional en el marc del Programa de contractació de joves en pràctiques dins del marc de la Garantia Juvenil.

L’objectiu és la contractació laboral en pràctiques de joves en formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades d’aquesta pràctica laboral.

L’alcalde Josep Monràs, ha destacat que “aquest Ajuntament s’acull i seguirà acollint-se a totes les propostes de finançament que ens permetin poder oferir una oportunitat de feina, ja sigui per la gent jove, com vosaltres, per la gent gran o per als aturats de llarga durada”.

De la seva banda, el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, els ha recomanat que  “aprofiteu aquesta oportunitat per tal que us serveixi de trampolí i pugueu incorporar-vos al mercat laboral de manera estable i duradora”. 

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Si poden acollir les persones majors de 16 anys i menors de 30 inscrites a aquesta iniciativa i en situació d’atur.

Per saber si es compleixen els requisits per apuntar-se o sobre el procediment per fer-ho, es pot trucar al 93 570 51 60, al Whatsapp 679 333 158 o través del correu electrònic info@enfo.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇