In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on hem explicat què és el kit digital, quins recursos ofereix i com es pot sol·licitar. Ens ho explica l’Alex de l’equip d’EMFO. Escolta el programa sencer aquí. I en aquesta notícia podràs consultar informació relacionada amb el kit digital. La convocatòria obrirà properament i tothom que estigui interessat pot fer la preinscripció al portal d’Acelera Pyme.

L’equip d’EMFO ubicat al MolletHub t’ofereix suport i assessorament gratuït per tal que puguis conèixer els nous ajuts i sol·licitar-los. També t’informarà de forma personalitzada sobre altres recursos d’interès pel teu negoci. Vine al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet o contacta: 935705160, info@mollethub.cat o Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇