In: Comunicació, General

L’entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha publicat la convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses d’entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital.

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d’aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d’estar inscrites al cens d’empresaris, professionals i retenidors de l’Agència Estatal d’Administració Tributària. Tothom que estigui interessat pot fer la preinscripció al portal d’Acelera Pyme.

L’import màxim d’ajut per beneficiari serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és del 15 de març a les 11:00 h fins el 15 de setembre a les 11:00 h.

En aquest programa de Ràdio Mollet ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles hem explicat què és el kit digital, quins recursos ofereix i com es pot sol·licitar. Ens ho explica l’Alex de l’equip d’EMFO. Escolta el programa sencer aquí. I en aquesta notícia podràs consultar informació relacionada amb el kit digital.

L’equip d’EMFO ubicat al MolletHub t’ofereix suport i assessorament gratuït per tal que puguis conèixer els nous ajuts i sol·licitar-los. També t’informarà de forma personalitzada sobre altres recursos d’interès pel teu negoci. Vine al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet o contacta: 935705160, info@mollethub.cat o Whatsapp 679333158.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇