In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem explicat les accions desenvolupades a través del programa Treball, Talent i Tecnologia, programa  impulsat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat per l’Ajuntament de Mollet a través d’EMFO. Escolta el programa sencer aquí. El passat 28 de febrer es va explicar en què consistia el programa TTT i les accions que s’havien previst.

Tota empresa interessada en avançar cap a la transformació digital, pot contactar amb l’equip d’EMFO al 935705160, WhatsApp 679333158 o venir al c. Riera, 7 1ª planta de Mollet.

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. Impulsa la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari. Aquí podeu consultar la primera publicació d’inici del programa, on trobareu més informació.

@economieslocals #treballtalenttecnologia #TTTAppMollet

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇