In: Comunicació, General

Autònoms, microempreses i empreses de fins a 50 treballadors es poden beneficiar de noves ajudes a través del Kit Digital, iniciativa del Ministeri d’Economia i Transformació Digita. Aquest posa a l’abast de les empreses la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials entre d’altres recursos.

L’entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital està a punt de publicar la convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d’empreses d’entre 3 i 9 treballadors en el marc del Programa Kit Digital. En aquest programa de Ràdio Mollet t’expliquem tots els detalls sobre com funciona.

NOVETATS

Participa en la presentació del Kit Digital al Mollet Hub el proper 15 de setembre a les 9.15am (Av. Jaume I, 32) on explicarem pas a pas com demanar l’ajuda i en què consisteix. Inscriu-te en aquest enllaç.

L’equip del Mollet Hub t’ofereix suport i assessorament gratuït per tal que puguis conèixer els nous ajuts i sol·licitar-los. També t’informarà de forma personalitzada sobre altres recursos d’interès pel teu negoci.

En què consisteix el Kit Digital?

La mida de l’empresa sol·licitant (de 0 a 50 treballadors), determinarà l’import assignat en forma de bono (fins a un màxim de 12.000€), que servirà per finançar els serveis escollits. En la pròpia plataforma del Ministeri, el beneficiari subvencionat amb aquesta ajuda podrà escollir servei de digitalització i proveïdor per realitzar els serveis i gastar el bono rebut.

Els serveis de digitalització oferts pel Ministeri son a més molt variats: creació de pàgina web, d’ecommerce, gestió de xarxes socials, gestió de clients i analítica empresarial, serveis i eines d’oficina virtual, gestió de processos i facturació electrònica, comunicacions segures i implementació de solucions en Ciberseguretat.

¿On puc trobar més informació?

Pots contactar amb l’equip del Mollet Hub per demanar més informació o assessorament, apuntar-te a la sessió informativa el proper 15 de setembre i visitar la web d’Acelera Pyme del Kit Digital del Ministeri on trobaràs informació addicional.

Quines convocatòries hi ha obertes?

  • Empreses de 0 a 2 treballadors (Segment I):
    • Convocatòria encara pendent.
  • Empreses de 3 a 9 treballadors (Segment II).
    • Pendent d’obertura de convocatòria (prevista pel mes de juliol)
  • Empreses de 10 a 49 treballadors (Segment III).
    • Convocatòria oberta, amb termini màxim de presentació el 15 de setembre. Accedeix al tràmit de presentació al web del Ministeri en aquest enllaç.

 

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇