QUÈ HI POTS TROBAR?

Des del MolletHub, el servei municipal d’emprenedoria i empresa d’EMFO (Ajuntament de Mollet), us oferim formacions relacionades amb l’emprenedoria, el màrqueting, la innovació, la transformació digital i la competitivitat empresarial a través del canal de Youtube MolletHub TV. És també en aquest mitjà on trobaràs publicades totes les formacions online realitzades fins a data d’avui.

INSCRIU-TE AQUÍ //  Les sessions presencials les oferim a l’espai MolletHub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès) i les telemàtiques, a través del canal de Youtube MolletHub TV

Segueix-nos a Instagram per estar al dia de tots els serveis que oferim a les empreses: @MolletHubInnova

PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí trobaràs alguns consells que t’ajudaran en la teva formació:

Vull obrir el meu propi negoci, per on començo?

Si ets emprenedor i vols crear una empresa, a EMFO t’ajudem i et guiem durant aquest procés, des de l’inici, fins a la seva constitució.

També t’acompanyem en la consolidació del teu negoci perquè tant important és el moment de creació com el d’inici d’activitat i els primers anys de posada en funcionament.

Consulta aquí tots els serveis que t’oferim.

Truca’ns al 935705160 o envia’ns un correu a info@emfo.cat 

Vull donar el meu negoci d'alta, què he de fer?

A EMFO t’assessorem sobre la forma jurídica que millor s’adapta a la teva realitat de negoci.

A més, t’oferim la tramitació telemàtica de l’alta de l’empresa a través del Document Únic Electrònic, això és possible gràcies a la incorporació de Mollet del Vallès (2014) a la Xarxa CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas), una iniciativa del Ministerio de Industria, Energía y Turismo.

Informa’t també sobre la bonificació de fins al 75% en l’import de la taxa d’obertura de nova activitat i bonificació en la llicència d’obres per a aquelles persones que estiguin a l’atur.

Truca’ns al 935705160 o envia’ns un correu a info@emfo.cat

Necessito formar-me, què he de fer?

A Emfo oferim formació pràctica a les persones emprenedores per tal que puguin fer realitat la seva idea de negoci amb totes les eines i garanties necessàries. L’objectiu final és obrir el negoci però també consolidar-lo.

Aquí trobaràs els cursos que tenen les inscripcions obertes. I si no trobes el que t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160 o info@emfo.cat 

Quins altres negocis han obert a Mollet i al Baix Vallès?

Es crea un nou espai virtual dedicat a la difusió dels projectes emprenedors que han rebut l’assessorament i el suport de l’espai Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet: la COMUNITAT MOLLET HUB. Un nou espai virtual on es publiquen casos d’èxit de negocis que han rebut suport del Mollet Hub per resoldre reptes i millorar la seva competitivitat com a negoci en l’àmbit digital, legal, d’innovació, etc.

Els voleu conèixer? Cliqueu aquí i coneixereu la Comunitat Mollet Hub.

Per a més informació, clica aquí.

HI COL·LABOREN:

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇