Mida

Ofertes de feina

EMFO ET DÓNA SUPORT A L'HORA DE TROBAR FEINA.

Per motius de confidencialitat, durant el procés de selecció no es fa públic el nom de les empreses. Les ofertes de feina que actualment té la nostra borsa de treball en vigor són:

 

Caixer/a Reposador (ref. 7894)

Oferta donada d'alta el 30/11/2017

Condicions de l'oferta

Lloc de Treball: Lliçà d'Amunt
Places: 1
Resum de l'oferta: Caixer/a i Reposador/a
Funcions:

Caixer/a - Seccions:


El contacte amb els clients i clientes és contínua. Apart, també es realitzen altres funcions pròpies de la secció com muntar parada, col.locar gènere, ordenar i netejar la secció.

El personal de caixa és una peça clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable. Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col.locació de gènere en estanteries.

S'ofereix:

- Contracte indefinit.

- 35 hores setmanals. Treball 5 dies a la setmana (els dos dies de festa sempre seguits: una setmana dissabte i diumenge i la segona setmana dijous i divendres

- 1061 € x 12 pagues

Reposició:

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega/descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

S'ofereix:

- Contracte indefinit.

- 24+3 hores – 4t torn (1000 x 12 pagues) treballa 4 dies a la setmana (de dijous a dissabte rotatiu i diumenges matí + festius) -

- 24+3 hores – 5è torn (1000 + plus nocturnitat x 12 pagues) treballa 3 dies a la setmana (de divendres a diumenge nit + festius) 

- 4t torn 1000 x 12 pagues; 5è torn 1000 + plus nocturnitat x 12 pagues 


Cal iniciar sessió per a inscriure't a les ofertes de treball.
Pots iniciar sessió fent servir el botó de Connexió de la part superior d'aquesta pàgina o donar-te d'alta fent clic aquí

Si vols veure més ofertes pots fer-ho mitjançant el portal Feina Activa
També podeu venir als ordinadors d'EMFO de l'autoservei i consultar el llistat d'ofertes de feina externes de què disposem per a tots els usuaris per a enviar vosaltres mateixos la vostra candidatura.

 

L'entitat EMFO és agència de col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb número 0900000045

 

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada