In: Comunicació, General

L’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Mireia Dionisio Calé, juntament amb la regidora d’EMFO, Encarna Ortiz, han donat la benvinguda aquest dijous a les 7 persones contractades per l’Ajuntament en el marc del programa Treball als Barris.

Aquests plans inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa per a realitzar tasques socials o de neteja. S’inicien el 16 de març i finalitzaran el 15 de setembre.

En total, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil neteja. Les tasques que desenvolupin les persones contractades es realitzaran íntegrament al barri de la Plana Lledó de Mollet.

En aquesta edició es desenvoluparan els següents projectes:

  • Millora en la conservació de la neteja de l’espai públic de la Plana Lledó
  • Suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa   d’equipaments Cívics (suport tècnic integració social).

Des de 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ha contractat 186 persones de la ciutat a través del programa Treball als barris. 

En aquest sentit, l’alcaldessa de Mollet del Vallès ha manifestat que “des de l’Ajuntament seguirem posant a l’abast de la ciutadania totes les nostres eines per lluitar contra l’atur, ja sigui a través de contractacions directes, de diferents programes d’inserció laboral, de formació o de suport a l’emprenedoria” i en referència a aquest programa ha afegit que “el que procurem es ajudar a les persones en situació d’atur donant-los feina amb l’objectiu de formar-los i que puguin incorporar-se al mercat de treball amb una feina estable”. Dionisio també ha destacat que “la feina que faran està estretament lligada amb la millora de l’espai públic, que és un altra de les principals prioritats d’aquest Ajuntament”.

El Programa Treball als Barris està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris i cofinançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇